Kako kupiti

NARUDŽBA:

Proizvode koje vidite u našem web shopu možete kupiti  putem web shopa . Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe(košarice) ili  e-mailom info@300cuda.com . Kod prve kupovine putem elektronskog obrasca morate se registrirati.Pratite upute koje će vas voditi. Ubuduće će vam za kupovinu trebati samo Vaš nadimak i lozinka koje ste sami izabrali. Nakon što zaprimimo Vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini s specifikacijom naručenog. Nakon toga paket ide u slanje. Ako se ne želite registrirati kupnju možete napraviti i kao gost.U tome slučaju  prije slanja narudžbe morati ispuniti formular sa adresom i Vašim podacima.
Sva roba naručena radnim danom do 15.00 h i Subotom do 12:00 h se šalje istog dana,a ostala idući radni dan . Roba koja se šalje poštom se plaća pouzećem poštaru. Ako Vas poštar ne zatekne na adresi ostavit će vam obavijest o pošiljci koju možete podići u Vašoj pošti u roku od 5 radnih dana. Molimo kontrolirajte Vašu poštu da se ne bi dogodilo da se paket vrati pošiljatelju.

PLAČANJE:

• Pouzečem(prilikom preuzimanja)
• Uplatom na naš račun
• PayPal
paypal
Za pošiljke naručene poštom uz plaćanje pouzećem uz cijenu naručenog plaćate troškove isporuke i poštarine koji su za cijelu Hrvatsku isti. Ukupna cijena naručenih proizvoda + poštarine će vam biti prikazana prije slanja narudžbe.
Cijena isporuke i poštarine je 20kn. Za narudžbe veće od 700Kn poštarina je besplatna.
Kod plaćanja prilikom preuzimanja Hrvatska pošta naplaćuje dodatno 3,6% kn od ukupne cijene naručenog ili minimalno 9kn za slanje novca. (to nije vidljivo na našem računu, i to plaćate poštaru ).
Ako želite izbjeći taj trošak robu možete prije slanja platiti na naš žiro račun ili uplatom preko PayPal.

Ukoiko plaćate na naš račun,molimo  pošaljite potvrdu o plaćanju da ubrzamo slanje robe.. Podatke za plaćanje ćete dobiti na Vaš email kada pošaljete narudžbu

Kamere možete kupiti i u našem dućanu “300 Čuda e-cigarete shop” koji se nalazi na adresi:
Ruđera boškovića 16A ,Split. (preko puta robne kuće Prima 3, široko stubište koje vodi od KBC Križine u pothodnik).

U dućanu možete platiti:
-U gotovini
-Karticama

credit_cards

Obrt za trgovinu “Trista čuda”
Ruđera Boškovića 16A
21000 Split
MBO: 97321796
IBAN :HR5524840081106118295
RBA

Prikaz veće karte

Uvjeti i odredbe

Narudžbom prihvaćate ove uvjete. U cijenu je uračunato 25% PDV-a . Cijene su izražene u HRK.

Garancije i reklamacije

Na kamere dajemo garanciju 12 mjeseca od dana kupnje.Proizvode za reklamaciju  možete poslati poštom na našu adresu uz priloženu kopiju garantnog lista i vaših kontakt podataka. Pošiljke sa otkupnom vrijednosti ne primamo.  Kvarove nastale zbog neodržavanja ili oštećenja jamstvo ne pokriva.
Robu koju nam iz nekog razloga trebate vratiti možete poslati bilo kojim adekvatnim načinom, ali nas prethodno kontaktirajte. Povrat ili zamjenu je moguće ostvariti u roku od 14 dana ukoliko je proizvod neoštećen i u orginalnoj ambalaži. U skladu sa člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača prihvaćamo odustajanje od narudžbe i u roku od 14 dana od dana isporuke odnosno preuzimanja. Uvjeti povrata robe vezani su uz članak 8. Zakon o zaštiti potrošača (NN br. 79/07, 125/07 79/09 i 89/09 – ispravak, 133/09)

Trošak i rizik povrata idu na račun kupca. Troškove dostave morate platiti unaprijed jer u protivnom nećemo preuzeti robu.

Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem, djelovanjem više sile  mehanička oštećenja ili istrošenosti. Uvjeti reklamacije robe vezani su uz članak 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN br.79/07. 79/09 i 89/09 – ispravak, 133/09)

Rasprodana zaliha

Ako se dogodi da neke robe slučajno nema na zalihama pa je treba čekati kupac će biti na vrijeme obaviješten.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07 , 79/09) obavještavamo vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-maila-a na info@300cuda.com ili pisanim putem na adresu Obrt za trgovinu “Trista čuda” Ruđera Boškovića 16A, 21000 Split

Privatnost podataka

Obrt za trgovinu “Trista čuda” se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Facebook